Vragen?
Penningweg 85 A - 1507DG Zaandam

Salarisadministratie

Salarisadministratie

HRMFinance is gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministratie en het genereren en delen van informatie die voor u van belang kan zijn. Want uw salarisadministratie is veel meer dan een weergave van wat uw personeel verdient of heeft verdiend en gaat veel verder dan het alleen maar op tijd uitdraaien van loonstrookjes. Het geeft inzicht in ziekteverzuim, de inzetbaarheid en belasting van mensen, de schaalverdeling van de salarissen et cetera. Dat zijn allemaal interessante meetinstrumenten die u, in combinatie met menselijke factoren zoals ambitie, opleiding, kennis en kunde, in uw rol als (HR-)manager of ondernemer kunnen ondersteunen in uw personeelsbeleid. Wij doen ons werk op basis van veel interactie met onze opdrachtgever.

Onze inzet op het gebied van salarisadministratie is zeer breed en divers. U kunt met ons elke optie bespreken: van payrol audit of het 'on the job’ uitvoeren van werkzaamheden tot het op afstand verzorgen of controleren van uw administratie of (tijdelijke) overname van uw volledige salarisadministratie. Ook kunnen we uw mensen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen door training, coaching en ondersteuning.

In the cloud

Werken met meerdere pakketten

Altijd op de hoogte van CAO-wijzigingen

Onze mensen kennen uw onderneming en kiezen niet per se voor standaardoplossingen, wat het beste past bij uw onderneming is voor ons leidend