Vragen?
Penningweg 85 A - 1507DG Zaandam

Loonkosten subsidiescan

Loonkosten subsidiescan

Als uw administratie een routineklus is geworden of uw financiële medewerkers doen hun werk op de ‘automatische piloot’, bestaat de kans dat uw bedrijf of organisatie bepaalde kansen en mogelijkheden laat liggen. Om te ontdekken of dat het geval is, voeren wij op basis van ‘no cure no pay’ een loon- en subsidiescan bij u uit. We kijken of er onbenutte premievrijstellingen en subsidies zijn en schakelen heel snel met instanties. Zijn er premiekorting voor ouderen? Krijgt u voor bepaalde individuele werknemers met terugwerkende kracht nog subsidies en premiekortingen? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij voor u kunnen verkennen. Bijkomend voordeel van onze scan is dat het uw eigen financiële afdeling en medewerkers weer scherp en 'up to date' maakt.

Lucratief
Soms lopen de voordelen behoorlijk op. Van alle scans die HRMFinance tot nu toe heeft uitgevoerd, was ruim 90 procent lucratief voor de opdrachtgever. Omdat wij werken op basis van ‘no cure no pay’ rekenen wij een fee over de opbrengst. De financiële risico’s voor onze opdrachtgevers zijn dus nihil.

Onze opdrachtgevers zien onze loon- en subsidiescan als een serieuze check. We leveren na afloop een evaluatierapport waarin onze bevindingen en conclusies worden uitgelegd en toegelicht. Bij een scan komen dikwijls ook de pijnpunten naar boven. Wij breiden onze werkzaamheden dan graag uit door op die onderdelen adequate ondersteuning te bieden. Soms voelt het voor direct betrokkenen als een controle, maar wij staan juist aan uw zijde om samen het beste resultaat te boeken.